INFLUENSAVAKSINE SESONGEN 2022/2023

Vi starter influensavaskinering mandag 17/10 kl 09 – 14. (stengt mellom 12 og 13)   Vaksineringen  finner sted i salen på Folkvang (etasjen over legekontoret). Det blir køordning ved oppmøte. DET ER IKKE MULIG  Å BESTILLE TIME TIL VAKSINERING. Vaksine og vaksinering koster kr 300 for  pasienter i risikogruppen (over 65år og yngre med kronisk sykdom).  De som ikke tilhører risikogruppe betaler kr 400. (frikort gjelder ikke).  Øvrige dager for vaksinering er mandag 31/10  og mandag 14/11  begge dager kl 09-15. (stengt mellom 12 og 13). SE helsenorge.no  for informasjon om influensavaksinering: https://www.helsenorge.no/vaksinasjon/influensavaksine/#hva-koster-influensavaksinen


COVID – VAKSINE 2021

Endring 150321: 

Covid-vaksinering av personer over 65 år er i gang i regi av bydelen. Du blir kontaktet av bydelen når det er din tur til å få vaksine. Prioriteringen skjer etter alder – de eldste først.   

Det er kommunen/bydelen som har ansvaret for gjennomføringen.  Det er ikke mulig å sette seg på noen prioriteringsliste hos oss eller bydelen, 

Legekontoret har fått i oppgave å vaksinere personer under 65 år med  underliggende sykdommer som kan medføre alvorlig forløp av Covid-sykdom. Det var planlagt oppstart av vaksinasjon 11/3, men pga usikkerhet om bivirkninger av Astra Zeneca vaksinen,er dette utsatt på ubestemt tid. De pasientene som skal få vaksine hos oss er allerede plukket ut. 

Vi har begrenset kapasitet til å svare på telefonhenvendelser om vaksinering. Vi skal informere fortløpende om situasjonen her på våre nettsider.  De som allerede har fått tid for vaksinering beholder tidspunktet. Ny dato vil bli meddelt her når vi vet mer.